Tariflerini daha sonra yayınlayacağım lezzetlere gelin hep beraber göz atalım.
Sevgili şefimiz Barış Aytekin sabırla sorularımıza yanıt verirken bir yandan da tatlıların yapımında bizlere yardım etti.Etkinlikte yaptığımız tüm tatlılar birbirinden lezzetliydi ama benim favorim: Damla Sakızı Keki ve Mövenpick Ahududu-Çilekli Dondurma'ydı. Keki böldüğümüzde içinden çikolatası akıyordu(tam bir çikolata şelalesi)
Safranlı Fırın Sütlaç ile Mövenpick Vanilyalı Dondurma'nın tadı muhteşemdi.
Ilık İrmik Helvası ile Mövenpick Balzamik Dondurma'nın birbirlerine bu kadar yakışacağını hiç tahmin edemezdim ama sonuç süperdi.
Bana çok ilginç gelen bir diğer tatta Haytalya ile Mövenpick Tiramisu Dondurma oldu.
Antakya yöresinin tatlısı Haytalya (portakal suyunda dinlendirilen meyva salatası ile su muhallebisinin birleşimi) Mövenpick Tiramisulu Dondurma ile buluşunca yepyeni bir lezzeti keşfetmiş olduk.
Ben her zaman aynı yemekleri yapmaktan sıkılan, farklı ve ilginç lezzetleri tatmayı, denemeyi seven biri olarak bu etkinlikten büyük keyif aldım. Bu keyifi bana yaşatan başta Hobimle Mutluyum Lezzet Okulu olmak üzere Mövenpick Dondurmalarına ve sevgili şefimiz Barış Aytekin'e bir kez daha teşekkür ederim.
Antakya yöresinin tatlısı Haytalya (portakal suyunda dinlendirilen meyva salatası ile su muhallebisinin birleşimi) Mövenpick Tiramisulu Dondurma ile buluşunca yepyeni bir lezzeti keşfetmiş olduk.
Ben her zaman aynı yemekleri yapmaktan sıkılan, farklı ve ilginç lezzetleri tatmayı, denemeyi seven biri olarak bu etkinlikten büyük keyif aldım. Bu keyifi bana yaşatan başta Hobimle Mutluyum Lezzet Okulu olmak üzere Mövenpick Dondurmalarına ve sevgili şefimiz Barış Aytekin'e bir kez daha teşekkür ederim.