2 Aralık 2010 Perşembe

Yılbaşı Alışverişinin Tadını Kahve Dünyası'nda Çıkarın

Kahve Dünyası mağazalarında yeni yıl coşkusu yaşanıyor! Yılbaşı için büyük bir özenle hazırlanan, hem göze hem damağa hitap edecek birçok hediye seçeneği sunan Kahve Dünyası’nın her zaman olduğu gibi uygun fiyatları da dikkat çekiyor.Kahve Dünyası yılbaşı için zengin bir hediye koleksiyonu hazırladı. Kahve ve çikolata denince akla ilk gelen markalardan biri olan Kahve Dünyası, yılbaşı alışverişi için mağazalarına uğrayacak müşterilerini hem şık paketleri hem uygun fiyatlarıyla mutlu edecek.


Kahve Dünyası’nın altın veya sedef renkli şık kutuları, lezzetli ve etkileyici bir hediye arayanlara göre... Kısıtlı sayıda üretilen bu özel kutular sürprizlerle dolu. İçlerinde Kahve Dünyası’nın vazgeçilmez enfes çikolatalarından fincan setlerine kadar birçok ürün yer alıyor.
Kahve Dünyası’nın yılbaşı hediye koleksiyonuda yer alan “Ev Kutusu”nu çok beğeneceksiniz. Masallardaki evleri çağrıştıran sempatik formuyla dikkat çeken bu hoş hediye paketini, istediğiniz çikolata çeşidiyle doldurabilirsiniz. Kahve Dünyası artık gelenekselleşen “Yılbaşı İçin” kutularını 2011’e girerken de beğeninize sunuyor. Türkiye'nin en değerli grafik tasarımcılarından Bülent Erkmen yönetimindeki BEK Tasarım’ın imzasını taşıyan “Yılbaşı İçin” kutusu, bu yıl turkuaz renginde ve oldukça zarif bir tasarımla hazırlandı

Yine içini madlenlerden çikolata kaplı badem ezmelerine, çikolata kaplı lokumlardan spesiyallere kadar birçok çikolata çeşidiyle doldurabileceğiniz sürprizlerle dolu sepetler, endüstriyel tasarımcı Yeşim Bakırküre tarafından tasarlandı. Bakırküre, daha önce Kahve Dünyası için hazırladığı Cam Bardak Serisi ile dünyanın en prestijli tasarım ödüllerinden "red dot design award"de ödüllendirilmişti
Bunların yanı sıra yılbaşı coşkusunu simgeleyen keseler ve geleneksel çoraplar hoş birer alternatif olarak Kahve Dünyası mağazalarında sizi bekliyor. Kahve Dünyası, Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı yararına projendirdiği ve tüm gelirini bu vakfa bağışladığı “İyilik Kutusu”nu da duyarlı müşterilerinin ilgisine sunuyor. Yeni yıla girerken Kahve Dünyası’na uğrayın, yılbaşı alışverşinin tadını çıkarın.
www.kahvedunyasi.com

1 yorum:

CANAN TURHAN dedi ki...

Hepsi biribirinden güzel.
İnsan hangisinden alacağını şaşırıyor....
Hmmm ben "Yılbaşı için" truffle seçeceğim galiba :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...