29 Aralık 2010 Çarşamba

Hediyelerim Geldi

Sevgili Derya'nın organize ettiği Hediyeleşme Etkinliği kapsamındaki hediyelerim bana ulaştı. Bu el emeği, göz nuru hediyeleri bana sevgili "Kurdela Nakışı" göndermiş. Her biri ayrı bir zevk ve el emeği örneği olan bu hediyeler o kadar güzeller ki kullanmaya kıyabilecek miyim bilemiyorum. Kurdela nakışına bir kez daha teşekkür edip, hediyelerimin fotoğraflarıyla sizleri başbaşa bırakıyorum.



11 yorum:

evatolyesi dedi ki...

Sağlıklı günlerde kullanın:)

sarkaç dedi ki...

Hediyeleriniz kadar güzel bir yıl diliyorum. Ayrıca yapan arkadaşımızın da, etkinliği düzenleyen arkadaşımızın da ellerine ve yüreğine sağlık.

Mukaddes Sezer dedi ki...

Canım hediyelerini iyi günlerde mutlulukla kullan :)Aslında itiraf edeyim servisleri 6 tane yapıyordum ama dalgınlıkla kenarlarını yanlış kesmişim peçetelik oldu mecburen :)) Ayrıca beğenmenede çok sevindim .

NiLaY dedi ki...

güle güle kullan Handan Ablacım geçrekten çok şıklar :)

Bizim Evin Mutfağı-Aysel dedi ki...

Hepsi ayrı güzellikte el emekleri... İyi günlerde sağlıkla kullan inşallah, mutlu, umutlu, hayallerinin gerçek olduğu güzel bir 2011 yılı senin ve sevdiklerinin olsun...

Miskokulu Lezzetler dedi ki...

Handancığım güle güle sağlıkla kullan mutlu sağlıklı bir yıl diliyorum sevgiler bizden...

tülin dedi ki...

İyi günlerde,mutlu sofralarda kullanın.
Yeni yılınız kutlu olsun.

Unknown dedi ki...

Canım arkadaşım çok şıklar iyi gün
lerde kullan öpüyorum.

dogada.blogspot.ru dedi ki...

bu güzel hediyeleri iyi günlerde kullanmanız dileklerimle arkadaşımızında ellerine sağlık el emeği göz nuru ile hazırlamış çokta şık görünüyorlar yeni yılınız kutlu olsun sağlık ve mutluluk dolu günler diliyorum sevgiler

Gülcan dedi ki...

çok güzeller iyi günlerde kullanın sevgiler.

çeşnici Handan dedi ki...

Teşekkür ederim.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...