12 Mart 2010 Cuma

Muzlu Krep


Haftasonuna yaklaşırken tatlı yiyelim, tatlı konuşalım dedim ve işte sizlere tatlı bir tarif.

Malzemeler:(4 kişilik)

2 yumurta,

1.5 çay bardağı tozşeker

1 su bardağı un

1 su bardağı süt

3 muz

Hazırlanışı:

Yumurta, tozşeker, un ve süt mikserle çırpılır. Teflon tava hafifçe yağlanır ve krep hamurundan 1 kepçe kadarı tavaya dökülür. İki tarafı da hafifçe kızarana kadar pişirilir. Hamur bitinceye kadar işlem tekrarlanır. Krepler 2'ye katlanır. Arasına dilimlenmiş muzlar yerleştirilir. Üzeri çikolata sosu ile süslenerek sıcak sıcak servis edilir.

AFİYET OLSUN

4 yorum:

Cery dedi ki...

Çok güzel görünüyor.
Harikaaaa

çeşnici Handan dedi ki...

Sevgili Charlotte, mutlaka denemeni tavsiye ederim

Sevde dedi ki...

Çok nefis gözüküyor, ellerinize sağlık! Bu sanırım meyveli wafflela sade krep arası bir şey oluyor, ben de pancakele denemeyi düşünüyorum :))

Driftwood art dedi ki...

offf ya bu çok fena....sayenizde kilo alıcam.acayip canım çekti ve hemen şimdi denicem.teşekkürler:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...