İftar sofraları bu Ramazan’da da Knorr ile şenleniyor. Klasik ve yöresel lezzetleriyle her damak zevkine hitap eden Knorr, zengin çorba çeşitlerine Para Para ve Bostan çorbalarını ekliyor.
Anadolu’dan doyurucu bir lezzet: Para Para Çorbası
Anneannelerimizin hazırladıkları
yumurtalı kesmeyi, yani yöresel adıyla Para Para’yı, Knorr Şefleri sizler için %100
dana etli köfte, nohut, domates ve zengin baharatlarla harmanladı. Yediden
yetmişe tüm ailenizle birlikte iftara keyif dolu bir başlangıç yapabilmeniz
için Knorr; Ramazan sofralarına Anadolu’nun Para Para çorbasını annanelerimizden
aldığı tarifle sunuyor.
Bahçeden
sofraya taze sebzeler: Bostan Çorbası
Knorr’un
diğer yeni yöresel çorbası olan Bostan çorbası ise yaza denk gelen Ramazan
ayında zengin içeriği ile sofralarda yerini alıyor. Geleneksel olarak pazı ile
yapılan Bostan Çorbası, Knorr şeflerinin usta dokunuşları ile son haline geliyor
ve tam mevsiminde toplanmış taptaze pazı ve
havucun yanı sıra, kırmızı mercimek ve %100 göğüs tavuk etinin kurutulup
baharatlar ile harmanlanmasıyla hazırlanıyor. Knorr’un yeni Bostan Çorbası, bu
sene Ramazan sofralarınızı taçlandırıyor
Knorr, yöresel lezzetler kategorisinde; Analı Kızlı, Yoğurtlu
Mantı, Oğmaç, Toros, Hanımağa, Tutmaç, Yüksük, Alaca, Yuvalama, Kaşık Börek, Ayranaşı,
Mahluta, Valide Sultan ve Kazdağı çorbalarını, çorba severlerin beğenisine
sunuyor.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder