5 Mart 2011 Cumartesi

Sağlıklı Lezzet Kaynağı Yudum Zeytinyağı

Geçtiğimiz hafta aldığım bir davet ile Yudum'un etkinliğine katıldım. Tüm yemeklerini zeytinyağı ile yapmaya çalışan benim gibi zeytinyağı aşığı biri için harika bir davet oldu bu. Gayet güzel bir mekanda yeni ürünü tanıyıp, Yudum Gıda Pazarlama Müdürü Merve Hanım'ın çeşitli bilgileri alırken, sevgili yemek blogu arkadaşlarla sohbet eşliğinde yeni tatlar deneyip, hoşca vakit geçirdik. Etkinlik için Yudum Gıda'ya, Medyaevi'ne ve Sinem Hanım'a tekrar teşekkür ederim.

Türkiye’nin lider sıvıyağ üreticisi Yudum Gıda, uzun yıllara dayanan tecrübesiyle Yeni Yudum Zeytinyağı’nı sofralara getiriyor. Ayçiçek yağı, mısır ve kanola yağları ile yıllardır kaliteyi mutfaklarımıza taşıyan Yudum, yeni ürünü Yudum Zeytinyağı ile yemeklere sağlık, lezzet ve gençlik katıyor. Tat, aroma ve koku bakımından uzman tadımcılar tarafından test edilerek üretilen Yudum Zeytinyağı, sıcak-soğuk tüm yemekleri, salata ve kahvaltıları eşsiz bir ziyafete çeviriyor. Yudum Zeytinyağı Ege Bölgesi’nin verimli topraklarından gelen gurme lezzetler içeriyor. 35 yıldır kalitesiyle mutfakların vazgeçilmez markası olan Yudum, yeni zeytinyağı çeşitleri ile mükemmel ve hafif lezzetler yaratırken sağlıklı yaşamın destekçisi olmaya da devam ediyor. Özenle toplanan zeytinlerden doğal yöntemlerle elde edilen Yudum Zeytinyağı şişelendikten sonra sağlıklı ve lezzetli yemekler ile sofralarımıza geliyor

Yudum, farklı sızma ve riviera zeytinyağı çeşitleri ile hafif ve mükemmel lezzetli zeytinyağını sunuyor “Yemeğine gençlik kat” sloganı ile tüketiciye sunulan Yudum Zeytinyağı, natürel sızma, natürel ege sızma, soğuk sıkma ve riviera çeşitleri ile yemeklerinizi ziyafete dönüştürüyor. Yudum Zeytinyağı ağızda hafif ve yumuşak bir tat bırakan mükemmel lezzeti ve hafif aromasıyla öne çıkıyor.Yudum Zeytinyağı’nın yeni pet şişesi ve pratik kapağı tüketiciye mutfakta ergonomik ve hijyenik kullanım sağlıyor. Kapak, kolayca açılıp kapanıyor, ibrik şeklindeki ağız kısmı sayesinde akıtma, sızdırma ve sıçratma yapmıyor. Yudum Zeytinyağı geniş ürün portföyündeki farklı çeşitleri ile kısa sürede en çok tercih edilen zeytinyağı olacak.
Yudum Natürel Sızma Zeytinyağı Ayvalık zeytinlerinin ilk preslenmesinden, hiçbir işlemden geçirilmeden saf ve doğal olarak üretilir. En fazla yüzde 0.8 asit oranı, mükemmel tat ve kokusuyla yüksek kalitede bir zeytinyağıdır. Yudum Natürel Sızma Zeytinyağı, tüm yemekler, özellikle salata ve kahvaltılar için ideal seçimdir. Yudum Natürel Sızma Zeytinyağı 500 ml, 1litre, 2 litre pet, 3 litre, 4 litre ve 5 litre teneke ambalajlarında satışa sunuluyor. Yudum Ege Natürel Sızma Zeytinyağı, Güney Ege zeytinlerinin ilk preslenmesi ile saf ve doğal olarak üretilir. En fazla yüzde 0.8 asit oranına sahip olan Yudum Ege Sızma yoğun bir tada sahiptir. Tat, aroma ve doku bakımından uzman tadımcılar tarafından test edilen Yudum Ege Natürel Sızma Zeytinyağı, yemekleri, özellikle salata ve kahvaltıları eşsiz bir ziyafete dönüştürür.. Yudum Ege Natürel Sızma 2 litre pet, 3 litre, 4 litre ve 5 litre teneke ambalajlarında satışa sunuluyor.
Sıcak ve soğuk tüm yemeklerinizde kullanın. Yudum Riviera Zeytinyağı asidi alınarak dengelenmiş zeytinyağı ve sızma zeytinyağının harmanlanmış halidir. En fazla yüzde 1.5 asit oranı ile hafif bir koku ve lezzete sahip olan Yudum Riviera Zeytinyağı zeytinyağının tadını ve kokusunu ağır bulanlar için idealdir, sıcak-soğuk tüm yemeklerde kullanılabilir..Yudum Riviera 500 ml, 1 litre, 2 litre pet, 3 litre, 4 litre ve 5 litre teneke ambalajlarında satışa sunuluyor.
Elle toplanan zeytinler cam şişede sofranızda
Yudum Soğuk Sıkma Zeytinyağı elle toplanmış, özenle seçilmiş zeytinlerden elde ediliyor. Zeytinlerin soğuk su ile preslenmesi yöntemiyle hiçbir işlemden geçirilmeden saf ve doğal olarak üretiliyor. En fazla yüzde 0.8 asit oranıyla nadir bulunan, yüksek kalitede bir zeytinyağı olan Yudum Soğuk Sıkma 500 ml. cam ambalajında sofralara taşınıyor.

8 yorum:

Limon çiçekleri dedi ki...

Süper bir etkinlik olmuş!Ah zeytinyağımızın kıymetini bir bilebilsek..

mine dedi ki...

yudumun tek sorunu cam şişeleri koyu renk olsa bari zeytinyağı gün ışığında etkileniyor insan her zamanda kapalı bir yere koyamıyor

yildiz dedi ki...

Evimden asla eksik etmedigim gidalarin basinda gelir

tarih84 dedi ki...

zeytin yağının suyla yıkanarak inceltildiğini, posa zehrinin akıtıldığını yıllar önce öğrenmiş çok şaşırmıştım.AAyvalık gezisi sırasında bunu duyunca eve bolca zeytin yağı ile dönmüştük:))

YUDUM'a gelirsek biraz şaşırdım, yıllarca çiçek yağları ile özdeşlediğimiz bir marka hatta küçüklüğümden kalma birşey yudum denildiğinde GULG GULG GULG derdik:)) reklam o kadar işlemiz bünyemize:)) yazını okurken hep aklıma gulg sesi geldi:))
Riviera olarak yemeklere, sızmayı da salatalara kullanıyor, bir dahaki alışverişe yudum almasını söyleyeyim de deneyelim bakalım.

YUDUM yetkilileri sizleri İZMİR'e de bekliyoruz, Bekliyorum! :)))

kalpkurabiye dedi ki...

Handan ablacım harika bir etkinlik olmuş:)
ayçiçeğini kullanırız hep ama zeytinyağını daha denemedim:)

Adsız dedi ki...

zeytin yağı ile ilgili bi hadis var..önemi yıllar önce bildirilmiş kıymetini bilenlere işte (:

!!! ♥ Hasretli Lezzetler ♥ !!! dedi ki...

zeytinyag olmazsa olmazim!
cok güzel bir etkinlik olmus! paylasimin icin tesekkürler canim;)
sicacik sevgiler

YeMeK vAkTi dedi ki...

hep bu önlükleri giyesim var.Ahada zayıf göstermiş sankim:)))

yudum yudum yudum aldım zeytinyağını eve yudumlu günler geçiriyoruz:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...