6 Şubat 2012 Pazartesi

İzmir'e Kar Yağdı

Geçen hafta iş nedeni ile İzmir'deydim ve 20 yıl sonra İzmir'e ilk defa kar yağdığına ben de şahit oldum (10 yl deniyor ama İzmir'liler bu kadar şiddetli karın 20 yıl sonra ilk defa yağdığını söylüyor)

Bütün İzmirliler fotoğraf makinalarını alıp sokaklara çıktılar ve bu güzel anları ölümsüzleştirdiler. Bu kar yağışı sırasında en dikkatimi çeken her adım başı bir kardan adam görmemiz oldu. Hiç birini fotoğraflayamadım ama son derece değişik ve sevimli kardan adamları orada gördüm diyebilir. Bu tarihi günden elimde cep telefonu ile çektiğim Atatürk'ün karlı hali ve Kordon'da çektiğim fotoğraflar kaldı.

İzmir kar yağışında da çok güzeldi.

4 yorum:

tarih84 dedi ki...

yaklaşık 10 yıl önce bizim için ciddi sayılacak bir kar yağışı yaşandı 4 gün yerden kalkmadı bizler için muhteşemdi kimse araç kullanmadı ve otobüs-metro hattıyla ulaşım sağladık yine de tam bir keyifti gelenek bozulmadı bu kar yağışında da millet oflayacağına tersine sevinç çığlıkları attı bütün izmir gülümseyerek dolaştı şahaneydi. Hnagi şehirde kardan adama nazar boncuğu takılabilir ki? :)) çok güzeldi.

seyabb dedi ki...

:)çocukların en mutlu olduğu gündü.

Ada Deniz dedi ki...

kesinlikle çok güzeldi. 20 yılda bir yağınca değeri pek bir bilindi karın. Büyük küük çıktı sokağa eğlendi resmen....

milky dedi ki...

Güzel İzmre kar da çok yakışmış...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...