5 Haziran 2010 Cumartesi

NAR Natural & Regional

Geçtiğimiz günlerde İpek Hanım'ın davetlisi olarak Feriye Lokantasında NAR Natural&Regional markasının Tanıtım Toplantısına katıldım. Bugün orada edindiğim bilgileri sizlerle paylaşacağım.

NAR Natural&Regional; zeytinyağından organik ekşi ve sirke çeşitlerine, organik pekmez çeşitlerinden reçel ve marmelat çeşitlerine, akide şekerinden lokuma geçmişin kültürümüzün geleneksel lezzetlerini günümüze taşımak misyonu ile 2009 yılında Good Foods, Inc tarafından kurulmuş. Feriye Lokantasındaki Toplantının ilk bölümünde Good Foods, Inc Genel Müdürü Samir Bayraktar bizlerle markanın hedeflerini, değerlerini ve felsefesini paylaştı. Samir Bayraktar, NAR'ın hedefinin bölgeselliğe ve yerel çeşitlere önem vererek her yıl yenileyecekleri ve genişletecekleri ürün gamı ile farklı lezzetler arayan lezzet tutkunlarına en iyi kalitede hizmet vermek olduğunu belirtti.

İsmini ve anlamlarını Natural & Regional(doğal ve bölgesel) kelimelerinden alan NAR ; Anadolu'nun doğal ve bölgesel ürünlerini, bu ürünlerin saflığına, özelliğine ve kültürüne yakışan üretim ve paketleme anlayışıyla sunuyor. Balıkesir'den Mersin'e, Aydın'dan Hatay'a, Tekirdağ'dan Mardin'e Anadolu'nun çeşitli bölgelerinde özel olarak yetiştirilen o bölgelere has ürünleri dünyaya tanıtmak amacıyla kurulmuş olan NAR'ın öz kaynağı; benzersiz doğasıyla bu ürünleri yetiştiren zengin ve çeşitli Anadolu toprağı ve iklimi ile sağlıklı Akdeniz mutfak kültürü.

Toplantının tanıtım ve bilgilendirme kısmından sonra NAR'ın lezzet kültürü danışmanı Araştırmacı Yazar Gökçen Adar'ın ve Türkiye'nin ünlü şeflerinden Vedat Başaran'ın tarifleri ile sunulan NAR Natural&Regional Gurme Kolleksiyonu ile yapılmış birbirinden lezzetli yemekler katılımcıların damaklarında enfes lezzetler bıraktılar.
Şimdilik sadece internet sitesi www.nargourmet.com 'dan , bazı gurmeshoplardan ve havalimanlarından edinebileceğiniz NAR ürünleri ile biran önce tanışmanızı ve denemenizi öneririm. Bu güzel organizasyon, billgilendirme ve ikramlar için İpek Hanım'a ve tüm NAR ailesine teşekkür ederim.

1 yorum:

Unknown dedi ki...

Canim asagidakidondurma tam benlik olmus nefis görünüyor cok güzel bir fikir ellerine saglik hayirli aksamlar öptüm.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...