26 Haziran 2011 Pazar

Kahve Dünyası Dondurma Festivali

Kahve Dünyası’nın yepyeni dondurma koleksiyonunu kutlamak için yapılan "Kahve Dünyası Dondurma Festivali" şehir şehir dolaştı. Mayıs ayında başlanan turne kapsamında; Bursa, Bodrum, İzmir ve Denizli sokaklarını şenlik yerine çeviren “Dondurma Festivali” büyük ilgi gördü.Taze, günlük ve katkısız dondurma koleksiyonunu tanıtmak için rengârenk bir festival düzenleyen Kahve Dünyası, mağazalarının bulunduğu şehirlerin sokaklarını adeta şenlik yerine çevirdi. Yaz günlerinin enerjisini ve dondurmanın ferahlatıcı lezzetini yansıtan “Kahve Dünyası Dondurma Festivali”, ziyaret ettiği şehirlerde insanları hem eğlendirdi hem de yepyeni lezzetlerle tanıştırdı. Peki “Kahve Dünyası Dondurma Festivali” nereleri dolaştı ve neler yaşandı?


Mayıs ve haziran aylarında farklı şehirlerde yapılan “Kahve Dünyası Dondurma Festivali” ilk olarak Bursa’daydı. 7 Mayıs Cumartesi günü Anatolium AVM’de, 8 Mayıs Pazar günü ise Zafer Plaza ve Korupark AVM’deki Kahve Dünyası mağazalarında yapılan “Dondurma Festivali”nde jonglörlere ve poi şovu yapan gösteri ekibine eğlenceli şarkılar çalan kalabalık bir bando eşlik etti. Bursa’da iki gün boyunca ikramlar yapıldı. Ayrıca ikramların yanı sıra festivale özel yapılan indirimler de Bursalıları sevindirdi.


Kahve Dünyası “Dondurma Festivali” Bursa’nın ardından Bodrum’un yolunu tuttu. Festival tüm neşesiyle 21 Mayıs’ta Bodrum Turgutreis’teydi. Kahve Dünyası, Bodrum’da yaz sezonu açılırken Turgutreis sokaklarına eğlence getirdi. 10 kişilik bir bando ekibi, jonglörleri ve maskotlarıyla Kahve Dünyası mağazası önünden hareket eden “Dondurma Festivali”; sokakları, meydanları, pazar yerlerini dolaşarak Turgutreis’in hafta sonuna renk kattı.


Kahve Dünyası Dondurma Festivali” 3, 4 ve 5 Haziran’ı oldukça yoğun geçirdi ve iki şehrimizi birden ziyaret etti. Öncelikle İzmir’e giden festival ekibi, 3 Haziran’da Alsancak Kahve Dünyası mağazası ve Alsancak bölgesinde, 4 Haziran’da ise Agora AVM Kahve Dünyası mağazasında ve çevresindeydi.Festivale İzmirliler büyük ilgi gösterirken, Kahve Dünyası da bu dünya güzeli şehirde karşılaştığı herkese bol bol ikram yaptı.



Dondurma Festivali ertesi gün Denizli’deydi. Çamlık ve Teraspark Outlet AVM’den yola çıkan festival, yakın çevredeki sokakları ve parkları dolaştı. Denizlililer, hoş bir sürpriz gibi karşılarına çıkan; bandonun, tahta bacakların, poi’cilerin ve jonglörlerin eğlenceli gösterisini keyifle izledi. Kahve Dünyası gün boyunca, en lezzetli ürünlerinin bol bol ikramını yaptı.
“Kahve Dünyası Dondurma Festivali” turnesine devam edecek.
Bu yaz Kahve Dünyası’nın dondurma yazı olacak.

3 yorum:

Erguvan Vakti dedi ki...

Günaydın canım,tam bana göre bir festivalmiş,dondurma deyince akan sular durur,sevgiler.

B'r'cm'marinmabed' dedi ki...

Şenlik deyince aklıma renkler gelir,neşeli renkler..Bir de dondurma konseptiyle birleşince muhteşem olmuş:)))

Tolga dedi ki...

canım kahveli dondurma çekti:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...