5 Haziran 2011 Pazar

Mövenpick Dondurma Günleri


Geçtiğimiz günlerde Kuruçeşme Aşşk Cafe'de "Mövenpick Dondurmaları"nın bir etkinliğine katıldım. Çok güzel bir akşam da yemek blog yazarlarının birarada olduğu eğlenceli saatler geçirdim.



Dondurmanın yemeklerle kombinasyonu ve uyumunu anlatan menümüzü sırayla tadarken aynı zamanda 03- 12 Haziran günleri arasında gerçekleşecek olan Mövenpick Dondurma Günleri hakkında bilgiler aldık.



Bizleri gerek Dondurma günleri hakkında, gerekse yaptığı çalışmalar hakkında bilgilendiren Eyüp Kemal Sevinç 'in bizlerle olması geceye ayrı bir değer kattı.





İlk kez gerçekleşecek olan Mövenpick Dondurma Günleri birbirinden farklı dondurmalı lezzetler, çeşitli aktiviteler ve sürprizlerle 3 Haziran'da başladı. 12 Haziran'a kadar devam edecek olan ve İstanbul'da Bağdat Caddesi, Ulus, Nişantaşı, İstiklal Caddesi, Cihangir, Pera, Palladium ve Akmerkez Alışveriş Merkezleri, Bebek ve sahil şeridindeki restoran, café ve bar gibi seçkin lezzet noktalarının dahil olacağı Dondurma Günlerinde İsviçreli gurme dondurma ustası Mövenpick'in özel olarak hazırladığı tariflerini ve dondurmalı menülerini Aşşk Café, Bebek Otel, Bistro 33, Celine’s Café & Grill, Cookshop, Dinette, Taksim Faros Restaurant, Grissini, Hardal, Hayal Kahvesi, İst Cafe, Junction Pera, Kırıntı, La Sirene, Mirror, Mövenpick Otel, Pasta Presto, Rose Marine Cihangir, S Café, TXM People’s Café & Brasserie, Zanzibar ve Palladium AVM’de yer alan Mövenpick Kiosk’un da aralarında bulunduğu pek çok restoran, café ve barın menülerinde sunacak. Ayrıca etkinlikler kapsamında Palladium AVM'de yer alan Mövenpick Kiosk'ta düzenlenecek olan Kör Tadım aktivitesinde kendilerine sunulan farklı Mövenpick dondurma ve sorbe tatlarının tümünü doğru bilen katılımcıları sürpriz hediyeler bekliyor olacak. Ayrıca Delicatessen ve EKS Mutfak Akademisi‘nde Mövenpick dondurmaları yeni lezzetlerle tanışmak isteyen gastronomi tutkunlarını ve güzel vakit geçirmek isteyen amatör katılımcıları hedefleyen yemek atölyeleri düzenlenecek.
Bu aktiviteleri kaçırmayın ve 12 Haziran'a kadar bu güzel tatlardan deneyin derim.

2 yorum:

SEVALCE LEZZETLER dedi ki...

Bol bilgi ve lezzetli bir gün geçirmişsiniz,ne güzel.
Bol paylaşımlar diliyorum herbirimize.
Sevgilerimle...

mimosacafe dedi ki...

çok keyifli bir gündü Handancım, seni yine görmek güzeldi :) öpüyorum.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...