22 Ekim 2012 Pazartesi

Lipton’la Yumuşak İçimli Bir Yeşil Çay Deneyimine Hazır Mısınız?



Çay tutkunlarının vazgeçilmezi Lipton, çok daha yoğun ve keyifli bir çay deneyimi sunan Piramit Poşet Çay serisine yeşil çayları ekledi. Yeni Lipton Piramit Yeşil Çay çeşitleri, en genç çay yapraklarını taze bitki ve meyvelerle bir araya getirerek yeşil çayı daha hafif, lezzetli ve keyifli bir deneyime dönüştürüyor.
 Çay tutkunlarının vazgeçilmezi Lipton, Piramit Poşet Çay serisine yeşil çay deneyimini çok daha keyifli hale getiren Piramit Yeşil Çay çeşitlerini ekliyor. Yeni Lipton Piramit Yeşil Çaylar, Sade, Limonlu Melisalı ve Nane Ferahlığı olmak üzere birbirinden lezzetli üç farklı tatla raflardaki yerini alıyor.

Bitki, meyve ve yeşil çay kategorisine yeni bir soluk katan Lipton Piramit Poşet Çaylar, daha geniş demlenme alanı ve içerisindeki büyük bitki ve meyve parçalarıyla lezzetini suya daha yoğun bir şekilde veriyor. Geçtiğimiz yıl Çilekli Ahududulu, Elmalı Tarçınlı, Ballı Limonlu, Kuşburnu ve Papatya olmak üzere birbirinden lezzetli 5 ürünle piyasaya çıkan Lipton Piramit Poşet Çaylar, bu yıl yeni çıkardığı yeşil çay ailesi ile benzersiz bir çay deneyimi sunmaya devam ediyor. Çok daha yumuşak içimli Piramit Yeşil Çaylar ile taze çay yaprakları ve tomurcuklarından gelen hafifliği her yudumda keşfedeceksiniz.


Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...