Yenilikçi
ürün ve çözümleriyle 30 yıldır tüketicilerinin içini rahat ettiren Koroplast, Carte d’Or kakaolu puding
ile hazırlanan tatlı tarifleri kitapçığı ve Carte d’Or kakaolu puding ile
Ramazan sofralarınızı tatlandırıyor!
Ramazan
ayı boyunca Koroplast’ın 1 adet
yağlı pişirme kağıdı ve 15 metre streç film içeren hediyeli paketinden alan
herkes Carte d’Or kakaolu puding sahibi olacak. Ayrıca Koroplast ürünleri ve Carte d’Or ile hazırlayabileceğiniz tatlı
tarifleri kitapçığı da hediye edilecek.
Kampanya
kapsamında, Koroplast’ın 3 adet
buzdolabı poşeti içeren hediyeli paketinden alan herkes, Arbella makarna sahibi
olacak. İçindeki Koroplast Yağlı Pişirme Kağıdı ile hazırlayabileceğiniz Patlıcan
Beğendili Fırın Makarna tarifini de deneyebilirsiniz.
4 Kişilik / Pişirme Süresi: 20 Dakika
Malzemeler:
·
200 gr güllaç
·
90 gr toz şeker
·
1 paket Carte d’Or Kakaolu Puding
·
100 gr tuzsuz badem
·
40 gr iç soyulmuş Antep fıstığı
·
Arzuya göre taze meyve
Hazırlanışı:
· Bademleri
küçük bir kaba koyup üzerlerine sıcak su ekleyin. Koroplast Streç Film ile
kaplayıp, kabuklar ayrılana kadar bekleyin.
Koroplast Yağlı Pişirme Kağıdı’na yaydığınız tepsinize
bademleri koyun. Önceden 200 derecede ısıtılmış fırınınızda ortalama 10 dakika
süre ile bademlerin renkleri hafifçe dönene kadar fırınlayıp soğumaya bırakın.
Soğuyan bademleri, kesme tahtasında uzunlamasına kesin.
· İç Antep
fıstıklarını Koroplast Buzdolabı Poşeti’ne koyun ve un haline gelene kadar
ezin.
· 500 ml sütü
Puding ile tencereye koyun. Koyulaşana
kadar sürekli karıştırarak pişirin. Üzerini kaymak tutmaması için Koroplast
Yağlı Pişirme Kağıdı ile kaplayıp ılınmaya bırakın.
· 400 ml sütü
tencereye koyup şeker eriyene kadar ısıtıp ateşten alın. Güllaçları yaprak yaprak
süte batırıp ıslatın. Porsiyonluk kapları Koroplast
Streç ile kaplayın.
· Islanmış
birkaç yaprağı kaplara paylaştırın. Muhallebiyi ve bademleri güllaçların üstüne
paylaştırın. Kalan yaprakları da sütle ıslatıp, muhallebilerin üstüne kat kat
koyun.
· Kalan sütü
üstlerine ekleyip, streçlerin üstünü kapatıp buzdolabında soğumaya ve sütleri
çekmeye bırakın.
· Servisten
önce streçleri tek tek açıp spatula ile servis tabağına alın. Antep fıstıkları
serpin, arzuya göre taze meyvelerle süsleyerek servis yapın.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder