Porland, Ramazan ayı için; 17. yüzyılda
İstanbul’un Kazancıoğlu Bahçeleri olarak bilinen Çırağan Sarayı’nın muhteşem
ihtişamını ve görkemini “Çırağan Koleksiyonu” ile evlerinize taşıyor.
Altın ve nadide çiçek desenleriyle Çırağan
Sarayı’nın bahçelerinden esinlenerek hazırlanan koleksiyon, eşsiz parçalar
sunuyor. Şık davet sofralarında ihtişamıyla göz dolduran “Çırağan Koleksiyonu”,
takım halinde satılmanın yanı sıra tek parça halinde de satın alınabiliyor.
Sert porselen kalitesiyle sofralarınızı saray bahçesine dönüştüren bu eşsiz
koleksiyon, sırüstü işlemeleri sebebiyle daha uzun ömürlü olması adına sadece
elde yıkanması öneriliyor.
Porland,
Ramazan’a özel fırsatlar sunuyor!..
Porland’ın Ramazan ayına özel fırsatları
devam ediyor. Porland’ın www.facebook.com/porlandkurumsal sayfası, Ramazan
ayı süresince ünlü şeflerin özel tariflerini sunuyor. Şeflerin birbirinden özel
ve lezzetli tarifleri ile sofralarınız, yeni tatlarla zenginleşiyor.
Porland’ın Ramazan ayına özel
fırsatlarından yararlanarak muhteşem sofralar hazırlamak için Porland
mağazalarına uğramanız yeterli…
Ramazan
ayının ilk tarifi: Executive Chef Ali Açıkgül
BADEM
EZMELİ PESTİL SARMASI
Malzemeler:
·
500 gr süt
·
100 gr şeker
·
30 gr nişasta
·
30 gr un
·
1 paket Vanilya
·
1 fincan badem tozu
·
500 gr ince dut pestili
Hazırlanışı:
Bütün malzeme ocağa koyularak
devamlı olarak karıştırılır. Koyu kıvam aldığında içine badem tozu
katılır. Yumuşatmak için ılıştırılan
pestillerin içine bu harç koyularak rulo halinde sarılır. Dolapta iki saat
bekletildikten sonra dilimlenerek servis edilir.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder