Pekçok ünlünün Edirne'ye gittiğinde uğramadan geçmediği bir durak burası. Duvarları bu ünlülerin fotoğraflarıyla dolu.
Ciğer gelene kadar sofraya öncelikle kuru biber kızartması ve nefis yoğurt geliyor. Taze ekmekle bunları yiyerek ciğeri bekliyorsunuz.
Her gün taze kesilen ciğerle yapılan meşhur Edirne Tava Ciğerini denemek istiyorsunuz Kazım&İlhan Usta Ciğercisine uğramanızı öneririm.
http://www.cigercikazimusta.com/ tel: 0284/ 212 12 80
AFİYET OLSUN
yöresel lezzetleri her zaman merak ederim eminimki çok lezzetlidir sevgiler:)
YanıtlaSilOy oy.. Olsa da yesek valla.
YanıtlaSilcanım,Edirne ye gelmişken seni görebilmeyi çok isterdim.tava ciğerimizi ne güzel anlatmışsın.afiyet şeker olsun.bir daha gelirsen mutlaka görüşelim.öpüyorum.
YanıtlaSilTekirdağlıyım ve Edirnede akrabalarım var.Edirne ciğerinden okadar çok yedimki ımmmmmmm:) bayılırım.Kazım ustanın yeride süperdir harika bi yere gitmişsiniz.Tam yeridir orası.Ciğer sevmeyen biriyim ama orda yapılana ciğer demek biraz zor.Çok değişik bir tad alıyor ciğer.İnanın bu resimlerle yemiş kadar oldum.Biberin lezzetide harikadır.Sofraya bakakaldım.Hala bakıyorum:))yıyemesemde görmek kafi..
YanıtlaSilsevgiler
Yerinde tadına bakılması gereken lezzetlerden biri ciğer tava tabii. Ben en çok kızarmış kuru bibere şaşırıyorum. Seveyim mi sevmeyeyim mi bilemedim, arada kaldım.
YanıtlaSilben ciğer yemiyorum ama görüntü çok güzel canım.afiyet bal olsun.sevgiler.
YanıtlaSilseneye yine arabayla gitmeyi planlıyoruz o kadar güzel anlatmışsınki çorbacıdan sonra oraya uğrayalım:)
YanıtlaSilsevgiler canım
Her gittiğimde muhakkak yerim..o biberler ne güzel değil mi..
YanıtlaSilSevgiler selamlar..
Offffffff offfffff 3 yıl önce Edirne'de yemiştik bu nefis ciğerden :)
YanıtlaSilgeçen sene sadece ciğer yemek ve müze-arasta gezmek için Edirne'ye gittim günü birlik - kuru baklava yanıma kar kaldı. mutlaka yerinde yenmeli bence Handan Haımcığım. Afiyet olsun, soğuk bir şehir tatları ile zenginleşiyor.
YanıtlaSilbayılıyorum senin iş nedeniyle gittiğin yerlerden paylaşımlarına afiyet olsun : )
YanıtlaSilYolum hiç o taraflara düşmedi,bu tadı erinde yemeyi isterim.Biber kızartması kuru biberden mi acaba?Sevgiler.
YanıtlaSilBizde ciğer pek sevilmez ama biber kızartması herzaman sevilir.Sevgiler
YanıtlaSilAfiyet olsun valla canım nefis görünüyor :)
YanıtlaSilBiber kızartması ve yoğurt muhteşem.Afiyet Olsun.Edirne'ye gidersek uğrarız.Eşim çok sever:)
YanıtlaSilEşimde iş için gittiğinde hep yerinde yer :) dıyorum sırf orda yemek için benı de gotur dıye bakalım sözü var ama ne zaman kısmet olacak :) afiyet olsunn
YanıtlaSilsevgiler,
Ben de geçen sene gitmiştim aynı restorana. Nasıl hafif ve lezzetli yapıyorlar tadı hala damağımda.
YanıtlaSil(Bu arada en nihayet tanışabildiğimiz için de çok mutluyum.)
Sevgiler:)
Handancım, süper bir sofra. Ciğeri çok severim. Biber kızartması acaba kuru biberden mi yapılmış?
YanıtlaSilAfiyet olsun, sevgiler.
Ah be Handancım bitirdin beni afiyet şeker olsun
YanıtlaSilSevgili Erguvan vakti, sevgili Sare biberler kuru biberdi.
YanıtlaSilYorumlarınız için teşekkürler.
YanıtlaSil