Geçtiğimiz haftasonu Fairy Platinum'un sponsorluğunda yemek danışmanı Sedef İybar'ın, Türkiye'nin en tanınmış 12 şefinin aileleri için pişirmeyi sevdikleri yemekleri derlediği "Lezzeti Bol Zahmeti Az Tarifler" kitabının tanıtımı için Sedef İybar'ın evine konuk olduk.
Sedef Hanım kitapta yer alan yemeklerden Berna Laçin'in Portakal ve Soya Soslu Somun'u, Oktay Usta'nın Kabaklı Dereotlu Peynirli Börek'i, Sahrap Soysal'ın Cevizli Kimyonlu Köfte'si, Tolga Atalay'ın Fırında Mantarlı Patates'i, Eyüp Kemal Sevinç'in Fırında Hardallı Piliç But'u, Elif Edes Tapan'ın Elmalı Tart'ı ve kendisinin AyvaTatlsını bizler için pişirmişti.
Aileniz ile birlikte sizi lezzet
yolculuğuna çıkaracak ve Fairy tarafından sosyal medyadaki takipçilerine hediye
olarak dağıtılacak olan “Lezzeti Bol
Zahmeti Az Tarifler” kitabına ulaşmak için sosyal medyada Fairy’yi takip
etmeniz yeterli.
Şubat ayı içerisinde başlayacak olan
kampanyalar çerçevesinde Fairy’nin Mutlu Mutfaklar sitesine (www.mutlumutfaklar.com) üye olan ilk 250 kişi, Fairy
Instagram (http://instagram.com/fairyturkiye )
sayfasında kendi mutlu sofralarının ya da yemeklerinin fotoğraflarını paylaşan
ilk 100 kişi ve Fairy Twitter sayfasında (https://twitter.com/mutlumutfaklar/@mutlumutfaklar) kendi mutlu sofra ya da yemek
fotoğraflarını tweet atan ilk 250 kişi,
“Lezzeti Bol Zahmeti Az Tarifler”
kitabına sahip olacak ve bu guzel tariflerin lezzetine sevdikleri ile beraber
varacak.
Bu güzel davet ve gün için Özlem Hanım'a, harika bir evsahipliği ile bizleri ağırlayan Sevgili Sedef İybar'a ve tüm Fairy ekibine teşekkür ederim.
Ne güzel zevkli ve eğlenceli bir toplantı olmuş. Bu kitaba sahip olmak lazım. Hem lezzetli hemde zahmatsiz çalışanlar için daha ne olsun..
YanıtlaSil