Malzemeler: 2 kişilik
2 kivi
10 çilek
1 paket muz jölesi
Üzeri için
Krema
Hazırlanışı
Yıkanan ve ayıklanan meyvalar doğranıp, dilimlenir. Servis kuplarına pay edilir. Diğer tarafta jöle 2.5 su bardağı kaynamış suya ilave edilir ve tamamamen eriyinceye karıştırılır. Eriyince meyvelerin üzerine dökülür. Oda sıcaklığına kadar soğuyunca buzdolabına konur ve donuncaya kadar bekletilir. İsteğe bağlı üzerine krema konarak servis edilir.
AFİYET OLSUN
Bu tarifi Narince'nin jöleli tatlar etkinliğine gönderdim.
bencede yazın daha hafif lezzerler yapmalı ellerinize sağlık çok hoş olmuş
YanıtlaSilUmutluhayat, beğendiğin için teşekkürler.
YanıtlaSilbu yazın benim de çok sık yaptığım bir tatlı.. ellerine sağlık canım süper görünüyor :))
YanıtlaSilTarifinizi aldım, yayın hayatınızda başarılar dilerim. Görüşmek üzere, sevgiyle...
YanıtlaSilTatlıniz çok güzel ve hafif gözüküyor.En kısa zamanda deneyeceğim. Meyva yemeyen çocuklar içinde güzel bir öğün ellerinize sağlık.
YanıtlaSilNilay'cığım,baharla beraber artık hafif tatlılar olsun istedim. Yorumuna teşekkürler. Sevgiler
YanıtlaSilNarince, etkinliğin hayırlı olsun. Ziyaretin ve yorumun için teşekkürler
YanıtlaSilSevgili Yasemin,
YanıtlaSilYorumun için teşekkürler. Dünya şekerin oğlun ve senden de tarifler ekliyorum. Sevgiler
Yaz havasını estiren jöleli tatlını derhal deneyeceğim,bir öneri de benden gelsin ben kavunun içini boşaltıp jöleli tatlıyı içine doldurup donduruyorum,keserek servis edildiğinde çok şık bir görüntü ortaya çıkıyor...
YanıtlaSilMügeciğim, yazın söylediğin şekilde bir tarif yapacağım. Ziyaretin ve yorumun için teşekkürler. Sevgiler.
YanıtlaSil