Herkese iyi akşamlar. Mevsimi bitmeden balkabağı tariflerine devam ediyorum. Bu akşamda balkabaklı bir tatlı tarifim var.
Afiyet olsun.
Malzemeler. Tarif Lokma Dergisinden uyarlanmıştır.
250 gr. haşlanmış balkabağı
200 gr. labne peyniri
1adet yumurta
1 adet olgun muz
6 tatlı kaşığı bal
Hazırlanışı: Malzemelerin hepsi mutfak robotuna konulur ve tüm malzemeler bütünleşinceye kadar çekilir. Yağlanan sufle kaplarına karışım pay edilir. Önceden ısıtılmış fırında 150 C'de sallandığında sallanmayacak kıvama gelene kadar pişirilir. Oda sıcaklığına gelince buzdolabında soğutulur. Soğuyan tatlılar üzerlerine tarçın serpilerek servis edilir.
AFİYET OLSUN.
Afiyet olsun.
Malzemeler. Tarif Lokma Dergisinden uyarlanmıştır.
250 gr. haşlanmış balkabağı
200 gr. labne peyniri
1adet yumurta
1 adet olgun muz
6 tatlı kaşığı bal
Hazırlanışı: Malzemelerin hepsi mutfak robotuna konulur ve tüm malzemeler bütünleşinceye kadar çekilir. Yağlanan sufle kaplarına karışım pay edilir. Önceden ısıtılmış fırında 150 C'de sallandığında sallanmayacak kıvama gelene kadar pişirilir. Oda sıcaklığına gelince buzdolabında soğutulur. Soğuyan tatlılar üzerlerine tarçın serpilerek servis edilir.
AFİYET OLSUN.
Ellerinize sağlık çok güzel görünüyor. İçindeki malzemelerden de ne kadar lezzetli olduğu belli.
YanıtlaSilSevgiyle kalın.
Ellerine sağlık değişik ve eminim bir o kadar kadar lezzetli bir cheesecake bu denemek lazım sevgiler
YanıtlaSilÇok değişik bir tarif . Ellerinize sağlık.
YanıtlaSilBu arada sizin istiridye mantar tarifinizi google da tesadüfen buldum ve sayfanızı böylelikle keşfettim .
Hepsi birbirinden güzel, ellerinize sağlık sevgiler .☺
ıyı bır sıte teşekkurler.
YanıtlaSil