Herkese iyi akşamlar. Bu akşam yapımı son derece kolay bir et tarifi vermek istiyorum. Afiyet olsun.
Malzemeler:
1 kilo kaburga
zeytinyağı
tuz
kuru nane
karabiber
kırmızı biber
kekik
biberiye
Hazırlanışı: Tüm baharatlar bir kapta zeytinyağı ile birlikte iyice karıştırılıp, harmanlanır ve sos hazırlanır. Etler hazırlanan bu sosa yatırılır ve 1, 2 saat buzdolabında dinlendirilir. Dolaptan çıkarılan etler fırın torbasına konulur ve önceden ısıtılmış fırında 180 'C'de iyice kızarana kadar (yaklaşık 30-40 dak.) pişirilir. Etler piştikten sonra fırın poşetinden çıkarılır ve servis tabağına alınıp, elma dilim patates ile sıcak olarak servis edilir.
AFİYET OLSUN.
Malzemeler:
1 kilo kaburga
zeytinyağı
tuz
kuru nane
karabiber
kırmızı biber
kekik
biberiye
Hazırlanışı: Tüm baharatlar bir kapta zeytinyağı ile birlikte iyice karıştırılıp, harmanlanır ve sos hazırlanır. Etler hazırlanan bu sosa yatırılır ve 1, 2 saat buzdolabında dinlendirilir. Dolaptan çıkarılan etler fırın torbasına konulur ve önceden ısıtılmış fırında 180 'C'de iyice kızarana kadar (yaklaşık 30-40 dak.) pişirilir. Etler piştikten sonra fırın poşetinden çıkarılır ve servis tabağına alınıp, elma dilim patates ile sıcak olarak servis edilir.
AFİYET OLSUN.
Kolaymış gerçekten. Çalışan kadın yemeği. Eve vakitli geldiğimde ben de yapayım :)
YanıtlaSilKolaymış gerçekten. Eve vakitli geldiğimde ben de deneyeyim :)
YanıtlaSilBu tam benlik, pratik ve sade:-)
YanıtlaSilYorumlarınız için teşekkürler.
YanıtlaSil