30 Temmuz 2012 Pazartesi

Porland Porselen, İftar Sofraları İçin Saraylara Layık Bir Koleksiyon Sunuyor “Çırağan Koleksiyonu”


Porland, Ramazan ayı için; 17. yüzyılda İstanbul’un Kazancıoğlu Bahçeleri olarak bilinen Çırağan Sarayı’nın muhteşem ihtişamını ve görkemini “Çırağan Koleksiyonu” ile evlerinize taşıyor.
Altın ve nadide çiçek desenleriyle Çırağan Sarayı’nın bahçelerinden esinlenerek hazırlanan koleksiyon, eşsiz parçalar sunuyor. Şık davet sofralarında ihtişamıyla göz dolduran “Çırağan Koleksiyonu”, takım halinde satılmanın yanı sıra tek parça halinde de satın alınabiliyor. Sert porselen kalitesiyle sofralarınızı saray bahçesine dönüştüren bu eşsiz koleksiyon, sırüstü işlemeleri sebebiyle daha uzun ömürlü olması adına sadece elde yıkanması öneriliyor.
 Sarayların ışıltı ve ihtişamını yansıtan desenleriyle iftar sofralarını süsleyecek olan “Çırağan Koleksiyonu” ve Porland’ın birbirinden şık diğer koleksiyonları Porland mağaza ve satış noktalarında sizleri bekliyor.
Porland, Ramazan’a özel fırsatlar sunuyor!..
Porland’ın Ramazan ayına özel fırsatları devam ediyor. Porland’ın www.facebook.com/porlandkurumsal sayfası, Ramazan ayı süresince ünlü şeflerin özel tariflerini sunuyor. Şeflerin birbirinden özel ve lezzetli tarifleri ile sofralarınız, yeni tatlarla zenginleşiyor.
 İftara özel tariflerle sofralara lezzet getiren Porland, Ramazan ayında da devam edeceği “Balerinli Günler” % 30 indirim fırsatı ile keyifli bir alışveriş fırsatı sunuyor.
 Porland’ın Ramazan ayına özel fırsatlarından yararlanarak muhteşem sofralar hazırlamak için Porland mağazalarına uğramanız yeterli…


Ramazan ayının ilk tarifi: Executive Chef Ali Açıkgül
BADEM EZMELİ PESTİL SARMASI
Malzemeler:
·        500 gr süt
·        100 gr şeker
·        30 gr nişasta
·        30 gr un
·        1 paket Vanilya
·        1 fincan badem tozu
·        500 gr ince dut pestili

Hazırlanışı:
Bütün malzeme ocağa koyularak devamlı olarak karıştırılır. Koyu kıvam aldığında içine badem tozu katılır.  Yumuşatmak için ılıştırılan pestillerin içine bu harç koyularak rulo halinde sarılır. Dolapta iki saat bekletildikten sonra dilimlenerek servis edilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Merhaba, blogumu ziyaret edip, yorumlarınızı benimle paylaştığınız için şimdiden teşekkür ederim. Blogumu ziyaretsiz ve yorumsuz bırakmayın :)